bel redactie 053 - 432 75 27

Aan de slag als vrijwilliger of stagiair

Vacature stagiair productie en redactie radio


1Twente is de streekomroep van Twente. In de streekomroep werken de lokale omroepen TV Enschede FM, Radio Hengelo TV, AA FM (Almelo), RTV Borne en RTV Sternet (Haaksbergen) samen.
Lees verder...

Stagiair redactie tv-programma Jij in de wijk


TV ENSCHEDE FM
Stagiair(e) Wijkprogramma Jij in de wijk
24-40 uur per week
Voor een periode van minimaal 3 maanden
Lees verder...

Vacature stagiair web- en social media-redactie


TV ENSCHEDE FM/ Newsroom zoekt
Stagiair(e) Web & Social Media Redactie
40 uur per week
Voor een periode van minimaal 3 maanden
Lees verder...

Vacature Accountmanager SponsoringVoor TV Enschede FM zijn wij per direct op zoek naar een accountmanager voor de afdeling Radio, TV & Programmasponsoring. Ben jij commercieel, creatief en wil je graag aan de slag? Lees dan snel verder! Lees verder...

Stage vacature NEWSROOM


TV Enschede FM werkt samen met de stadsredactie van de TC Tubantia in de Newsroom. Op deze redactie wordt dagelijks het laatste nieuws in en rondom Enschede opgepakt. Het nieuws wordt op een crossmediale manier weggezet, via radio, tv, internet, social media en print.

Lees verder...

Stage vacature Televisie


Als stagiair bij de beeldafdeling maak je dagelijks televisie. Dit kan variëren van het filmen & monteren van nieuwsitems en programma’s of het maken van de vormgeving hiervan, tot het (onder begeleiding) leiden van grotere producties en externe opdrachten. 
Lees verder...

Stage vacature secretariaat


Op het secretariaat van TV Enschede FM ondersteun je in alle secretariële taken die de omroep heeft. Je komt in de dynamische wereld van radio, televisie en internet. Wij zoeken stagiair op MBO of HBO-niveau. Duur en aanvang in overleg. Lees verder...

Vrijwilligerswerk


TV Enschede FM is de lokale publieke omroep voor Enschede. De uitzendingen zijn in heel Twente te ontvangen en via internet wereldwijd.  Met veel vrijwilligers, stagiaires en een aantal betaalde krachten wordt 7 dagen per week radio en televisie gemaakt. Ook is TV Enschede FM online op internet en social media zeer actief.
Lees verder...