bel redactie 053 - 432 75 27

Foto's Stadsarchief Enschede

Stadsarchief | 'Familieportret van eigen voorouders'

Gepubliceerd op: 18/03/2017

Om de aandacht te vestigen op het noeste werk van de vrijwilligers van het stadsarchief plaatst TV Enschede FM online een serie van twaalf oude foto's, gekozen door twaalf vrijwilligers. Ze leggen ook uit waarom juist deze foto gezien moet worden. Dit keer is het de beurt aan Gerard Hissink. Hij koos een familieportret uit 1907 van zijn eigen voorouders.
Lees verder...

Stadsarchief Enschede | Het gezicht van de stadsbrand

Gepubliceerd op: 03/02/2017

Om de aandacht te vestigen op het noeste werk van de vrijwilligers van het stadsarchief plaatst De Twentsche Courant Tubantia de komende maanden een serie van twaalf oude foto's, gekozen door twaalf vrijwilligers. Ze leggen ook uit waarom juist deze foto in de krant moet. Dit keer is het de beurt aan Ton Niemeijer.
Lees verder...

Stadsarchief Enschede | 'Station roept bijzondere herinneringen op'

Gepubliceerd op: 20/01/2017

Om de aandacht te vestigen op het noeste werk van de vrijwilligers van het stadsarchief plaatst De Twentsche Courant Tubantia de komende maanden een serie van twaalf oude foto's, gekozen door twaalf vrijwilligers. Ze leggen ook uit waarom juist deze foto in de krant moet. Dit keer is het de beurt aan Wilfried de Klerk. Hij heeft bijzondere herinneringen aan de foto van het NS-station in Enschede.
Lees verder...

Meer Foto's Stadsarchief Enschede