bel redactie 053 - 432 75 27

Koopovereenkomst Markt getekend door ontwikkelaar Nordwick en gemeente

Gepubliceerd op: 11/10/2017

Koopovereenkomst Markt getekend door ontwikkelaar Nordwick en gemeente

Projectontwikkelaar Nordwick en de gemeente hebben dinsdag 10 oktober de koopovereenkomst van de locatie aan de Molenstraat 1 ondertekend. Wethouder Ellen Prent: "Dit is weer een mooie stap in de ontwikkeling van dit project".

In 2008 werd het pand aan de Molenstraat 1 in het centrum van Haaksbergen afgebroken en werd het marktplein een stukje groter. Maar niet meer voor lang, want projectontwikkelaar Nordwick en de gemeente hebben dinsdag 10 oktober de koopovereenkomst van de locatie aan de Molenstraat 1 ondertekend.

Wethouder Ellen Prent was aanwezig namens de gemeente Haaksbergen. “Dit is weer een mooie stap in de ontwikkeling van dit project. We zijn uiteraard bijzonder blij dat we met Nordwick een koper hebben gevonden voor de Molenstraat 1. Een koper die op deze plek mooie dingen gaat verwezenlijken. Nordwick is het bouwplan voor deze grond nu verder aan het uitwerken. We weten al wel dat er waarschijnlijk horeca komt op de begane grond en appartementen op de verdiepingen.”

Als het aan ontwikkelaar Nordwick ligt, dan vindt de start van de bouwwerkzaamheden op korte termijn plaats. In de koopovereenkomst is vastgelegd dat Nordwick binnen vier maanden na ondertekening de omgevingsvergunning moet aanvragen. Binnen drie maanden nadat de vergunning onherroepelijk is moet de ontwikkelaar daadwerkelijk beginnen met de bouw.

Bron: RTV Sternet

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht