bel redactie 053 - 432 75 27

Politie zoekt gewapende overvaller Plus

Gepubliceerd op: 19/03/2017

Politie zoekt gewapende overvaller Plus

De Politie zoekt de gewapende overvaller van de Plus in Borne. Mogelijk is hij gevlucht in een gestolen BMW Z4 voorzien van het kenteken 2-KPH-93

Op zaterdag 18 maart 2017 omstreeks 19.30 uur overviel een onbekende gewapende man de Plus aan de Oude Hengeloseweg in Borne. Hij dwong de caissière om geld en sigaretten af te geven. Daarna rende hij naar buiten, stapte in een donkerkleurige auto en reed in de richting van Hengelo.

De overvaller droeg donkere kleding, een muts tot over zijn wenkbrauwen en hij had een sjaal voor zijn mond. De man had een zwarte tas bij zich met daarin mogelijk een luchtbuks.
De politie is onmiddellijk een onderzoek gestart. Slachtofferhulp is ingeschakeld voor het personeel van de supermarkt.

Zaterdagmorgen is een personenauto merk BMW Z4 voorzien van het kenteken 2-KPH-93 gestolen aan de Tegelerweg in Enschede. Het is mogelijk dat de dader van de overval in deze auto is weggereden.

Weet je meer van de overval of gestolen BMW?

Politie wil graag in contact komen met getuigen die bijzonderheden hebben gezien die mogelijk te maken hebben met deze overval of die de gestolen BMW in de omgeving van Borne hebben gezien. Zij kunnen bellen met 0900 8844 of reageren via het digitaal tipformulier.

Bron: RTV Borne

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht