bel redactie 053 - 432 75 27

Radiocolumns Enschede FM

Column Jan Visser 8 december 2017

Gepubliceerd op: 08/12/2017

Klaas

Tot mijn grote verbazing kwam mijn jongste dochter (28!) laatst ons huis binnenstormen en zei: “Wij gaan Sinterklaas vieren. Op 5 december en we doen het net zo als vroeger.” Natuurlijk kan het niet net zoals vroeger, want alles is anders, maar we kunnen proberen het te benaderen. Nu kreeg Margriet de griep, dus het werd twee dagen later en Thomas stond in de file, dus daar moest op de dag zelf gewacht worden, maar de rest van het programma van pakjesavond was ongeveer hetzelfde en het kostte geen enkele moeite om de sfeer weer op te roepen.
Lees verder...

Column Bert Hassink 1 december 2017

Gepubliceerd op: 01/12/2017

Je hand overspelen

Kent u dat, dames en heren, je hand overspelen? Vast wel. We maken allemaal wel eens mee dat iemand zijn of haar hand overspeelt. Meestal omdat iemand daarvoor de ruimte krijgt of zijn of haar eigen bevoegdheden overschat.
Lees verder...

Column Jan Visser 24 november 2017

Gepubliceerd op: 24/11/2017

Twents eiken 
 
Dik Wessels is deze week overleden. 71 jaar was hij. De verhouding Wessels – gemeente Enschede was niet altijd geweldig. Als Enschede met hem wilde praten, kwamen ze maar naar Riessen. Kon hij op zijn werkkamer blijven en een sigaartje roken. Anders gingen ze maar terug naar Enschede. Zo is die verhouding altijd één van liefde en haat geweest. Uiteindelijk wisten ze dat ze elkaar nodig hadden.
Lees verder...

Meer Radiocolumns Enschede FM