bel redactie 053 - 432 75 27

Radiocolumns Enschede FM

Column Jan Visser 18 augustus 2017

Gepubliceerd op: 18/08/2017

Verlichting

Mijn columns voor deze zender gaan vaak over de lokale politiek en dat is geen wonder; want er is om gevraagd. Het toeval wil dat, ondanks alle negatieve aspecten van politiek en bestuur, mijn interesse in lokale politiek altijd is gebleven. Die interesse dateert van het begin van mijn werkzame leven, toen ik begon als journalist. Later heb ik de benodigde papieren gehaald; overheidscommunicatie aan de VU in Amsterdam. Daar kreeg ik de nodige theorie, voor mijn dagelijkse praktijk.
Lees verder...

Column Bert Hassink 11 augustus 2017

Gepubliceerd op: 11/08/2017

’t Spelletje

Kent u dat, dames en heren, ’t spelletje. Vast wel. Maar tegelijker tijd realiseer ik me dat voor iedereen het begrip ’t spelletje iets anders kan betekenen. Laat ik het anders zeggen: vandaag begint weer het circus van de belangrijkste bijzaak van de wereld. Maar ook hierover zullen de meningen verdeeld zijn.
 
Lees verder...

Column Jan Visser 4 augustus 2017

Gepubliceerd op: 04/08/2017

Hekkie
 
Veertien dagen geleden was ik ook in deze studio van TV Enschede FM. Na de opname liep ik naar het parkeerterrein aan de overkant van de Roombeekweg. Rond het terrein ligt een strook openbaar groen met een stang op zo’n 30, 40 cm hoogte, die moet voorkomen dat automobilisten het grasveldje oversteken en zo de weg opscheuren.
Lees verder...

Meer Radiocolumns Enschede FM