bel redactie 053 - 432 75 27

Regionaal

900 VMBO'ers bezoeken de Bouwontdekdagen 2018

Gepubliceerd op: 20/02/2018

Hoe maak je VMBO'ers enthousiast voor een bouwopleiding? Nou, door ze met de bus op te halen en het ze zelf te laten ontdekken. Zo’n 900 vmbo-leerlingen bezoeken op woensdag 21 en donderdag 22 februari de Bouwontdekdagen 2018 in het nieuwe Techniekhuis Twente aan de Lansinkesweg 30 in Hengelo.
Lees verder...

Politie in Twente helpt verwarde personen nog een half jaar

Gepubliceerd op: 20/02/2018

Politie in Twente helpt verwarde personen nog half jaar, daarna moeten gemeenten zelf een opvangplan hebben voor verwarde mensen. Het gaat om mensen met dementie, een psychische ziekte, verslaving of zo in de war zijn dat ze overlast veroorzaken in hun omgeving. De politie heeft te kennen gegeven hier niet langer verantwoordelijk voor te zijn. Zij zorgen nu nog voor vervoer en de eerste opvang maar vanaf 1 oktober is het aan de gemeenten. Het landelijk Schakelteam en Twentse professionals komen bij elkaar om te zorgen dat overal in Nederland op 1 oktober een sluitend plan klaarligt.
Lees verder...

'De beste Jonge bestuurder van Nederland' komt naar Hengelo

Gepubliceerd op: 20/02/2018

'De beste Jonge bestuurder van Nederland' komt naar Hengelo. Op 21 februari is Lot van Hooijdonk te gast bij GroenLinks Hengelo. Zij is onlangs voor de tweede keer verkozen tot beste jonge bestuurder van Nederland.
Lees verder...

Meer Regionaal