bel redactie 053 - 432 75 27

Wildgroei

Wildgroei logo

Zoals jullie wellicht wel weten gaat ons radioprogramma WILDGROEI op TV Enschede FM stoppen. Jeroen heeft een contract, Tesla, en 6 ton aangeboden gekregen bij Qmusic en gaat verhuizen naar Utrecht (helaas is enkel het laatste waar). Hierdoor is het niet meer mogelijk om samen verder te gaan. Op 13 juli zal onze laatste uitzending zijn en die willen wij groots afsluiten met iedereen die ooit op enige wijze heeft bijgedragen aan ons programma. Daarom willen wij jou graag uitnodigen voor onze laatste, vier uur durende uitzending waarin we samen met onze luisteraars terug willen blikken onder het genot van een biertje / fris en een grote bitterbal.

De uitzending zal live zijn, van 19:00 tot 23:00 uur en niet vanuit de studio’s van Enschede FM maar vanuit de Vestingbar (De Hems 10, Enschede, op de campus van de Universiteit Twente). Jullie zijn van harte welkom om tussen 18:30 en 23:00 langs te komen en bij de uitzending aanwezig te zijn.

We willen je graag uitnodigen voor deze laatste uitzending omdat jij ons afgelopen jaar hebt geholpen met WILDGROEI. Bovendien zijn wij met ons programma genomineerd voor de Lokale Omroep Awards: een prijs met 5 categorieën, en alle publieke lokale media-instellingen kunnen eraan meedoen. Wij zitten nu in de top 3 landelijk in de categorie ‘audio’ en dat hebben we niet kunnen bewerkstelligen zonder jullie hulp.

Presentator: Evert Duipmans en Jeroen Mulder
Genre: jongeren

Tijdschema